קורסים דיגיטליים
דף הבית » קורסים דיגיטלים
חדש
Course
קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך
הסוד לקרואסון צרפתי מושלם – עכשיו בידיים שלך!
אם תמיד חלמת להכין קרואסון צרפתי קריספי ומדופדף בדיוק כמו בקונדיטוריות בפריז – עכשיו זה הזמן שלך!
הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הקרואסון המושלם –
עם שכבות פריכות, חמאה עשירה וטעמים שיגרמו לכל אחד להתמכר!
כל זה בכריכה ידנית ובתנור הביתי שלך!
45 פרקים
מושקעים
3 שעות של
חוויה אמיתית
מבצע מיוחד 430 ש"ח במקום 550 ש"ח לזמן מוגבל!
Course
PASTRY CHEF PRO
קני 6 קבלי את ה7 בחינם!
רוצה להפוך לשף קונדיטור גם בלי ידע קודם?
קורס Pastry Chef Pro!
קורס פרימיום מקיף לעולם הפטיסרי הצרפתי!
הקורס שיכניס לך אלפי שקלים בחודש ויקפיץ את הידע שלך בעולם הקינוחים!
קני 6 קורסים וקבלי את ה7 חינם!
קורס קינוחי בוטיק, קורס טארטים מודרניים וקינוחים פריזאיים, קורס מקרונים ,קורס עוגות ראוה ודקורציות שוקולד,קורס פטיפורים יוקרתיים לאירועים וקורס טארטים מודרניים טרנדים 2025, קורס קרואסון צרפתי.
כל זה במחיר מיוחד ולזמן מוגבל!
197 פרקים
מושקעים
כ16 שעות של
חוויה אמיתית
מבצע 2,379 ש"ח לזמן מוגבל
Course
טארטים מודרניים- טרנדים 2025
חולמת להכין טארטים מודרניים העדכניים ביותר בעולם הקונדיטוריה?
רותי בביוף "שוקולינה" מזמינה אותך לקורס טארטים יוקרתי שיעיף לך את הסכך!
שילובי טעמים,טקסטורות ופרזנטציות מטריפי חושים!
כן, כן, גם את תוכלי להכין בעצמך, בקלי קלות טארטים וקינוחים משגעים שיפילו את הלסת לאורחים שלך!
תתכונני להכניס אלפי שקלים מהידע המקצועי שתרכשי ולצבור מחמאות בלי סוף!
42 פרקים
מושקעים
3.5 שעות של
חוויה אמיתית
מבצע מיוחד 299 ש"ח במקום 500 ש"ח לזמן מוגבל!
Course
פטיפורים יוקרתיים
גם את רוצה להכין פטיפורים יוקרתיים לאירועים?
כאלו שנראים מיליון דולר אבל קלים ביותר להכנה?
הקורס הזה בשבילך!
אני מזמינה אתכם לקורס דיגיטלי מרתק להכנת פטיפורים יוקרתיים לאירועים!
תכירו מגוון טעמים חדשים ומרגשים!
תוכלו להכין אותם גם בפרווה ואת רובם אפילו בפסח!
תקבלו טיפים וטכניקות להכנה בקלות ובמהירות!
והכי חשוב !אני מלווה אתכם יד ביד עד לקינוח המושלם!
50 פרקים
מושקעים
3.5 שעות של
חוויה אמיתית
מחיר מיוחד 385 ש"ח לזמן מוגבל!
Course
קינוחי בוטיק
מכירים את הקינוחים המושלמים שעומדים על הויטרינות בפריז?
תמיד חלמתם להכין כאלו?
אני רותי בביוף בעלת המותג "שוקולינה" מזמינה אתכם לקורס דיגיטלי מרתק!
בו אלמד אתכם את כל הסודות והטיפים לקינוח המושלם!
תלמדו להכין: מוס פרלינה, מוס מנגו פסיפלורה, מוס פיסטוק, שאנטי וניל ושאנטי שוקולד חלב, קולי תות, חלב שקדים וחלב קוקוס, גלאסאז' וציפוי רושה, תחתיות סבלה
וגולת הכותרת חגורות שוקולד מרהיבות שיותירו את האורחים שלכם בפה פעור!
11 פרקים
מושקעים
שעתיים של
חוויה אמיתית
מבצע 487 ש"ח לזמן מוגבל!
Course
עוגות ראוה ודקורציות שוקולד
מכירים את עוגות הראוה והקינוחים המושלמים שעומדים על הויטרינות בפריז?
תמיד חלמתם להכין כאלו?
אני מזמינה אתכם לקורס דיגיטלי מרתק,מקצועי ,מקיף ומוסבר לפרטי פרטים!
כאן תלמדו להכין עוגות ראוה מפוארות!
קינוחי ראוה משגעים!
טארטים מטורפים וקישוטי שוקולד שלא תמצאו בשום מקום אחר!
והכי חשוב !אני מלווה אתכם יד ביד עד לקינוח המושלם!
61 פרקים
מושקעים
3.5 שעות של
חוויה אמיתית
מבצע 570 לזמן מוגבל!
Course
מקרונים
מכירים את המקרונים המושלמים שעומדים על הויטרינות בפריז? תמיד חלמתם להכין כאלו?
אני מזמינה אתכם לקורס דיגיטלי מרתק,מקצועי ,מקיף ומוסבר לפרטי פרטים! כאן תלמדו להכין מקרונים מושלמים! גנאשים ומילויים משגעים! תלמדו לצייר פרחים על מקרונים,עלים ושושנים. אפילו את מגדל אייפל תלמדו לצייר כדי שתרגישו בפריז! והכי חשוב ! אני מלווה אתכם יד ביד עד למקרון המושלם!
19 פרקים
מושקעים
שעתיים של
חוויה אמיתית
עלות הקורס:
259 ש"ח לזמן מוגבל
Course
טארטים מודרניים וקינוחים פריזאיים
תמיד חלמתם להכין טארטים מושלמים ? לטמפרר שוקולד ולהכין קינוחים מיוחדים?
הקורס הזה בשבילך! קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
מתכונים מדויקים ופרזנטציות חדשניות ביותר מעולם הקונדיטוריה!! והכי חשוב !אני מלווה אתכם יד ביד עד לקינוח המושלם!
11 פרקים
מושקעים
שעה וחצי של
חוויה אמיתית
עלות הקורס:
199 ש"ח לזמן מוגבל
הלקוחות הממליצים שלנו

חיה קרוואני
הקורסים הכי שווים שלקחתי! רותי, מלבד הליווי האישי והצמוד מקצועית ברמות, תמיד זמינה ונכונה לתת תשובות, טיפים, רעיונות, לכל שאלה יש תשובה, לא נתקלתי באישה כזו איכפתית שרוצה את ההצלחה של כולם רותי על כך אני רוצה להודות לך מאוד את מיוחדת!

הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת..
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!

מארי אחרס
רותי משלבת טעמים ומרקמים בצורה כל כך מופלאה!
העבודה שאת עושה מעידה על התמדה ורצון להצטיין, וזה בהחלט משתלם. אל תפסיקי להביא את הקסם הזה לעולם!


















