קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך
צילום וסטיילינג חנה אלאל 52-769-35190
הסוד לקרואסון צרפתי מושלם – עכשיו בידיים שלך!
הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הקרואסון המושלם –
עם שכבות פריכות, חמאה עשירה וטעמים שיגרמו לכל אחד להתמכר! כל זה בכריכה ידנית ובתנור הביתי שלך!
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
מאות תלמידות ממליצות!
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך ניתן להמיר לפרווה מה שיאפשר לך להכין בארים מתוקים מטורפים! לא יאמינו שזה לא חלבי!
תכלס, מה תלמדו בקורס?
קרואסון חמאה
תלמדי איך להכין קרואסון חמאה קריספי ומדופדף בטעם עשיר.

קרואסון פלאן פיסטוק קונפי תות ופירות יער
תלמדי להכין קרואסון בעיצוב אלגנטי במילוי פלאן פיסטוק עדין,קונפי תות עדין ופירות יער.

קרואסון פפיון במילוי קרם תות וקונפי תות
תלמדי איך להכין קרואסון פפיון במילוי קרם תות וקונפי תות.

ניו יורק רול במילוי קרם פיסטוק וציפוי רושה
תלמדי איך להכין קרואסון ייחודי בצורת רול במילוי קרם פיסטוק עשיר וציפוי רושה קריספי.

פה או שוקולה - pain au chocolat
תלמדי איך להכין פה או שוקולה pain au chocolat קרואסון במילוי מקלות שוקולד עם טעם ממכר...

קרואסון פיסטוק
תלמדי איך להכין קרואסון פיסטוק עם קרם פיסטוק משגע.

ניו יורק רול במילוי קרם ג'אנדויה וציפוי רושה
תלמדי איך להכין ניו יורק רול- קרואסון ייחודי בצורת רול במילוי קרם עשיר וציפוי רושה קריספי.

קרואסון ביקולור במילוי מסקרפונה וקונפי תות
תלמדו איך להכין קרואסון ביקולור צבעוני במילוי קרם מסקרפונה וקונפי תות.

מריטוצו במילוי מסקרפונה
תלמדי איך להכין מאפה ייחודי מכל שאריות הבצק,במילוי קרם מסקרפונה משגע!

קרואסון ריבוע במילוי ריקוטה ועגבניות מיובשות/בטטה
תלמדו איך להכין קרואסון ריבוע פתוח במילוי קרם ריקוטה, עגבניות מיובשות/ בטטה

מאפה סוויס צ'יז קייק במילוי מסקרפונה ומנגו
תלמדי איך להכין מאפה סוויס בטכניקה מיוחדת,עם קרם מסקרפונה נימוח ומנגו.

פה סוויס - pain suisse
תלמדי איך להכין pain suisse במילוי קרם פטיסייר, שבבי שוקולד וקליפות תפוז מסוכרות.

קרואסון מעוין במילוי ריקוטה ופטריות
תלמדי איך להכין קרואסון מעוין במילוי קרם ריקוטה, פטריות וגבינה בולגרית.

למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית.לכל מי שניסה להכין קרואסון ולא הצליח.
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו

חיה קרואני
הקורסים הכי שווים שלקחתי! רותי, מלבד הליווי האישי והצמוד מקצועית ברמות, תמיד זמינה ונכונה לתת תשובות, טיפים, רעיונות, לכל שאלה יש תשובה, לא נתקלתי באישה כזו איכפתית שרוצה את ההצלחה של כולם רותי על כך אני רוצה להודות לך מאוד את מיוחדת!

הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת..
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!

נגה קזאמל
רכשתי את קורס הקרואסון הצרפתי ואני פשוט מוקסמת! ההסברים ברורים, מדויקים, ומקצועיים ברמה שאין שנייה לה! זו כבר הפעם השלישית שאני רוכשת את הקורס, ואף אחד מהקורסים האחרים שניסיתי לא מתקרב לרמה שלך – הן בהסברים והן בהשקעה בכל פרט קטן!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.



















כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 550 שח
מבצע לזמן מוגבל 430 ש"ח !
רותי, אני רוצה להכין קרואסונים מקצועיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457