קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך

צילום וסטיילינג חנה אלאל ⁦52-769-3519⁩0

הסוד לקרואסון צרפתי מושלם – עכשיו בידיים שלך!

אם תמיד חלמת להכין קרואסון צרפתי קריספי ומדופדף בדיוק כמו בקונדיטוריות בפריז – עכשיו זה הזמן שלך!

הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הקרואסון המושלם –
עם שכבות פריכות, חמאה עשירה וטעמים שיגרמו לכל אחד להתמכר! כל זה בכריכה ידנית ובתנור הביתי שלך!

מה המיוחד בקורס שלי?

קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.

מאות תלמידות ממליצות!

כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.

כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.

כל המתכונים חלביים אך ניתן להמיר לפרווה מה שיאפשר לך להכין בארים מתוקים מטורפים! לא יאמינו שזה לא חלבי!

תכלס, מה תלמדו בקורס?

קרואסון חמאה

תלמדי איך להכין קרואסון חמאה קריספי ומדופדף בטעם עשיר.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-קרואסון חמאה קרואסון פיסטוק

קרואסון פלאן פיסטוק קונפי תות ופירות יער

תלמדי להכין קרואסון בעיצוב אלגנטי במילוי פלאן פיסטוק עדין,קונפי תות עדין ופירות יער.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך- קרואסון פלאן פיסטוק קונפי תות ופירות יער

קרואסון פפיון במילוי קרם תות וקונפי תות

תלמדי איך להכין קרואסון פפיון במילוי קרם תות וקונפי תות.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- קרואסון פפיון במילוי קרם תות וקונפי תות

ניו יורק רול במילוי קרם פיסטוק וציפוי רושה

תלמדי איך להכין קרואסון ייחודי בצורת רול במילוי קרם פיסטוק עשיר וציפוי רושה קריספי.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך- ניו יורק רול במילוי קרם פיסטוק וציפוי רושה

פה או שוקולה - pain au chocolat

תלמדי איך להכין פה או שוקולה pain au chocolat קרואסון במילוי מקלות שוקולד עם טעם ממכר...

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך- פה או שוקולה - pain au chocolat

קרואסון פיסטוק

תלמדי איך להכין קרואסון פיסטוק עם קרם פיסטוק משגע.

ניו יורק רול במילוי קרם ג'אנדויה וציפוי רושה

תלמדי איך להכין ניו יורק רול- קרואסון ייחודי בצורת רול במילוי קרם עשיר וציפוי רושה קריספי.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-ניו יורק רול במילוי קרם ג'אנדויה וציפוי רושה

קרואסון ביקולור במילוי מסקרפונה וקונפי תות

תלמדו איך להכין קרואסון ביקולור צבעוני במילוי קרם מסקרפונה וקונפי תות.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-קרואסון ביקולור במילוי מסקרפונה וקונפי תות

מריטוצו במילוי מסקרפונה

תלמדי איך להכין מאפה ייחודי מכל שאריות הבצק,במילוי קרם מסקרפונה משגע!

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-מריטוצו במילוי מסקרפונה

קרואסון ריבוע במילוי ריקוטה ועגבניות מיובשות/בטטה

תלמדו איך להכין קרואסון ריבוע פתוח במילוי קרם ריקוטה, עגבניות מיובשות/ בטטה

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-קרואסון ריבוע במילוי ריקוטה ועגבניות מיובשות/בטטה

מאפה סוויס צ'יז קייק במילוי מסקרפונה ומנגו

תלמדי איך להכין מאפה סוויס בטכניקה מיוחדת,עם קרם מסקרפונה נימוח ומנגו.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-מאפה סוויס צ'יז קייק במילוי מסקרפונה ומנגו

פה סוויס - pain suisse

תלמדי איך להכין pain suisse במילוי קרם פטיסייר, שבבי שוקולד וקליפות תפוז מסוכרות.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-פה סוויס - pain suisse

קרואסון מעוין במילוי ריקוטה ופטריות

תלמדי איך להכין קרואסון מעוין במילוי קרם ריקוטה, פטריות וגבינה בולגרית.

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך- קרואסון מעוין במילוי ריקוטה ופטריות

למי זה מתאים?

למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.

לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.

לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית.לכל מי שניסה להכין קרואסון ולא הצליח.

אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!

איך נראה הקורס?

45 פרקים ◄3 שעות של חוויה ◄100% הצלחה!

רותי בביוף - קורסי אפיה - קורס דיגיטלי לקרואסון צרפתי- בצק כרוך-

הלקוחות הממליצים שלנו

חיה קרואני

הקורסים הכי שווים שלקחתי! רותי, מלבד הליווי האישי והצמוד מקצועית ברמות, תמיד זמינה ונכונה לתת תשובות, טיפים, רעיונות, לכל שאלה יש תשובה, לא נתקלתי באישה כזו איכפתית שרוצה את ההצלחה של כולם רותי על כך אני רוצה להודות לך מאוד את מיוחדת!

הודיה פישמן

סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת..
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!

נגה קזאמל

רכשתי את קורס הקרואסון הצרפתי ואני פשוט מוקסמת! ההסברים ברורים, מדויקים, ומקצועיים ברמה שאין שנייה לה! זו כבר הפעם השלישית שאני רוכשת את הקורס, ואף אחד מהקורסים האחרים שניסיתי לא מתקרב לרמה שלך – הן בהסברים והן בהשקעה בכל פרט קטן!

שאלות תשובות

הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.

ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!

כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.

תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.

אורית מרצבך
ההסברים של רותי מעולים הופכים את העשיה לפשוטה. נותנת תמיד רשימה של אתרים לקניית כל הפריטים שנזקקים להם בקינוחים השונים. היא מביאה הרבה פרזטנציות חדשות ועכשויות. בקבוצת הווצאפ היא מאד נגישה ועונה תמיד במהירות. פשוט מעולה!
יסכה הלר
רותי מעבירה את הסדנאות באהבה, מקצועיות וסבלנות, יש ליווי בקבוצת וואטסאפ. תמיד תקבלי מענה על כל שאלה או הסבר! נהניתי להיות חלק מקבוצת התלמידים שלה!נותנת תמיד רשימה של אתרים לקניית כל הפריטים שנזקקים להם בקינוחים השונים. היא מביאה הרבה פרזטנציות חדשות ועכשויות. פשוט מעולה!
רבקה גור אריה
רבקה גור אריה
הקורסים הדיגיטליים של רותי מועברים ברמה מקצועית גבוהה ובצורה חוויתית כולל מלא טיפים ליישום קל.
מיכל לוי
רכשתי את כל הקורסים הדיגיטליים של רותי! תמיד ניתן להיכנס לקורס. הקינוחים שלה מקפיצים כל אירוע! רותי תמיד זמינה לשאלות. הייתי גם ב2 קורסים פרונטליים והיה מדהים! ממליצה בחום!
ברכה גירחיש צברי
ברכה גירחיש צברי
נהניתי מאד בסדנא ,סדנא מעצימה וחוויתית...ואת אישה משכמה ומעלה נינוחה סבלנית ההסברים ברורים ,התוצרים מיוחדים במראה וטעימים ואת זמינה לכל שאלה גם לאחר סיום הסדנא,זה משקף את היחס החם שלך לתלמידותיך..... את אישה מדהימה למדתי בהמון סדנאות ולא נתקלתי ביחס כזה ,את קשובה וסבלנית.. ממליצה בחום!
אורלי אקרמן
אורלי אקרמן
נהנתי אהבתי. למדתי!!!!!! מדריכה מדהימה מיקצועית חווית למידה שהכל ניתן להשגה..
לאה וולף
רותי זמינה על כל שאלה שיש לי אפילו שעברו כבר כמה חודשים מהקורס. היא עונה אף יותר ממה ששאלתי, ותורמת מהידע הרב והנסיון שלה. מעבר למקצועיות שלה, רותי גם אישיות מיוחדת ונעימה, אז היתה לי הזכות להכיר אותה. תודה רותי והצלחה בהמשך
אדית מור יוסף
אדית מור יוסף
את מדהימה , מסבירה הכל במפורט ובסבלנות,כיץ גדול ללמוד מימך אלופה .
גילה אסרף
גילה אסרף
היי רותי יקרה. הסדנא שלך כל כך ברורה, מקצועית ויסודית !עוברת על כל פרט. סדנא ממש שווה י כייף שאפשר לראות אותה מתי שרוצים .כל כך מפורטת והכל כתוב כל כך ברור. לקחתי ממנה הרבה טיפים מהסדנא בזאת מומלצת בחום.שווה כל שקל!
רבקה הילית פז
רבקה הילית פז
סדנא מקצועית וברמה גבוהה ומומלץ מאוד לקנות סדנא דיגטלית ומוסברת הגובהה העיניים שכל אחד ואחד יבין. הצילומים מקצועיים ברמה גבוהה ויש מתכונים ברורים ורהוטים!
יפה אלבז
יפה אלבז
אני הייתי בשני סדנאות אצל שוקולינה רותי בביוף . למדתי ממנה את כל המתכונים. היא העבירה את הסדנה ולא חסכה בהעברת כל פרט ופרט בידע שיש לה . גם אחרי הסדנאות אני מתקשרת והיא עונה לכל שאלה שלי ! תודה לרותי על סדנאות מוצלחות 👍👍👍 אני גם אחזור אליה לסדנאות נוספות !תודה על הכל את אלופה🏆🏆🏆
אילנה רחמים
אילנה רחמים
ממליצה על רותי בביוף, על סדנא מקצועית עם הסברים ברורים ובפשטות, בנעימות וסובלנות לכל השאלות! כל הכבוד רותי, יישר כח!
ציפורה ריבקין
ציפורה ריבקין
רותי בביוף אין דברים כאלה. מהממת,אלופה ונותנת מענה גם אחרי הקורס!
רחלי לוי
רחלי לוי
ווואוו עוד הזדמנות לציין את רותי בביוף המקסימה והנעימה שעושה סדנאות מושקעות וברמה גבוהה. הצורה שבה מעבירה את הסדנאות היא כל כך נעימה. עונה בסבלנות גם היא צריכה לחזור כמה פעמים. לא מאבדת סבלנות. נותנת מענה בכל שעות היום וגם בשעות לא שגרתיות. מאוד ממליצה עליה. מחכה להמשך סדנאות שלה!
סיגל בגא
סיגל בגא
ממליצה בחום על רותי בביוף ! עושה סדנאות עם חומרים איכותיים והכי יקרים !לא חוסכת בכלום ! סבלנית ומסבירה יפה מאוד. מבינים מהר. חשוב מאוד ! זמינה בפלאפון תמיד!
אריאלה דזורייב דואני מרוב
אריאלה דזורייב דואני מרוב
אני ממליצה על רותי בביוף תמיד נותנת מענה, אליפות של אשה מסבירה במדויק תודה לך רותי!
ספיר חן סאלם
ספיר חן סאלם
אני הייתי בסדנא של רותי בביוף ממליצה בחום ובאהבה גדולה נהניתי מכל רגע הסבלנות שלה והידע הרחב שלה פשוט מדהים! היא מגלה את כל הטיפים להצלחה! למי שגרה רחוק יש לה את הקורס הדיגיטלי שבו מוסבר הכל לפירטי פרטים. ושוב ממליצה בחום ובאהבה ענקית
עדי חג'ג'
עדי חג'ג'
רק רותי בביוף! אלופת עולם. משתמשת לאורך הסדנה רק בחומרים איכותיים,מסבירה בסבלנות וגם אחרי הסדנה זמינה בטלפון לשאלות. . אלופה ותותחית מומלץ מאוד!
גילה אלוש
גילה אלוש
רות בביוף מעבירה סדנאות מעמיקות ומקיפות ברמה גבוהה עם הרבה סבלנות!
רחלי פרג
רחלי פרג
ממליצה בחום על רותי בביוב היא מקצועית מאוווווד. אסטטית ומסבירה לפרטי פרטים. הכל במאור פנים וסבלנות אין קץ. והמוצרים לא רק יפים אלא גם טעימים מאוד! כל ביס תענוג גדול. בהחלט אני אעשה אצלה עוד קורסים בעז"ה!
לינוי מלצר
לינוי מלצר
רותי בביוף הייתי אצלה בסדנא וממש נהניתי היא אירחה אותנו מכל הלב! הסבירה ממש בסבלנות עד לפרט הקטן! יצאתי עם יידע שאני מיישמת!
סגולה אטיאס
סגולה אטיאס
רותי בביוף הסדנה שלך מקצועית מקבלים את המתכונים מסבירה ומדריכה לאחר הסדנא נהנו מהתוצרים שהם. יפים וגם טעימים!
לימור רובנשטיין
לימור רובנשטיין
רותי רותי בביוף מעבירה סדנאות מדויקות ומדהימות , חוויה אמיתית, והיא גם באמת נותנת יחס אישי והסבר מקצועי בכל שעה ביום - היא תמיד שם נחלצת לעזרה- בהחלט לא מובן מאליו- אשה מקסימה ומוכשרת - אני , כקונדיטורית ותיקה, בעלת ניסיון מארה"ב ומעצבת אירועים,בהחלט ממליצה מאד על הסדנאות שלה! 💪🌻🎉

כמה זה עולה עכשיו?

מחיר רגיל 550 שח

מבצע לזמן מוגבל 430 ש"ח !

רותי, אני רוצה להכין קרואסונים מקצועיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!

אפשרויות תשלום נוספות:

 
*נא לשלוח אסמכתא של התשלום למייל או לוואטסאפ.
העברת תשלום בביט למספר 054-8473146
העברת תשלום בפייבוקס לחץ כאן 
העברה בנקאית לפרטי החשבון:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457
 
דילוג לתוכן