כמות המתכון מספיקה ל2 תבניות אינגלישקייק
הכנת העוגה מקמח כוסמין נותנת תוצאות זהות לקמח חיטה!
המידות בכוס חד פעמי קר.
חומרים יבשים:
2.5 כוסות קמח
1.5 כוס סוכר
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
חצי כפית קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
1 כף קפה נמס מהול במעט מים רותחים
חומרים רטובים:
2 כוסות מים
1 כוס שמן
חצי כוס דבש
2 ביצים XL
כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
מדליקים תנור על 180 מעלות.
מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה.
מערבבים את החומרים היבשים בקערה.
מערבבים את החומרים הרטובים בקערה.
מאחדים את 2 המסות בעזרת מטרפה ידנית.
מחלקים בין התבניות ומכניסים לתנור.
מורידים לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה ,נותר יבש.
העוגה מעולה בהקפאה!