קינוחי כוסות מוס שוקולד קרמי עשיר לחג ב10 דקות!
טעימים ביותר! ללא גלוטן!
כ20 כוסות
מרכיבים:
400 גרם שוקולד מריר
6 חלמונים
400 גרם שמנת צמחית
600 גרם שמנת צמחית מוקצפת למרקם רך
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר את 6 החלמונים עם 400 גרם שמנת צמחית.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת. בעזרת מדחום מגיעים ל84 מעלות לפיסטור.
אם אין מדחום התהליך נמשך כ6 דקות עד להסמכה.
מסירים מהאש ומוסיפים 400 גרם שוקולד מריר.
כשנמס,טוחנים בבלנדר מוט ומניחים להתקרר.
מקציפים את השמנת למרקם רך ומקפלים לתערובת השוקולד ב3 שלבים.
מעבירים לשקית זילוף וממלאים בכוסות.
מקשטים בזילוף ,אגוזים,תותים ,תלתלי שוקולד על ידי שימוש במקלף וכו'.
שומרים במקפיא ומוציאים 10 דקות לפני ההגשה.
גיוון:
ניתן להוסיף 2 כפות נס קפה /3 כפות מחית פרלינה לתערובת החמה.