קינוח אוורירי ומרענן! תוכלו להמיר בכל פרי
שאתם אוהבים!
מצרכים:
140 גרם מחית מנגו
85 גרם מחית פסיפלורה
70 גרם סוכר
250 גרם שמנת מתוקה /צימחית
אופן ההכנה
מחממים מעט את מחיות הפרי עם הסוכר.
מצננים ומקציפים את השמנת למרקם יוגורט.
מקפלים יחד את שתי המסות לתערובת אחידה.
ממלאים 3/4 מגובה הכוס ומקפיאים.
מזלפים שאנטי וניל עם צנטר כוכב 865 ומקשטים בריבוע שוקולד.
אופן הכנת ריבוע שוקולד :
ממיסים 200 גרם שוקולד לבן וחצי כפית אבקת צבע מאכל צהוב לשוקולד.
מטמפררים או ממירים לצימקאו.
מניחים על דף גיטרה ומכסים בדף גיטרהצנוסף.
משטחים לשכבה אחידה בעזרת מערוך ומניחים להתייצבות.
בעזרת סכין חותכים פסים לאורך ולרוחב ליצירת ריבועים.
מעבירים למקפיא להתייצבות.