מצרכים:
4 ביצים
1 כוס אבקת שקדים
1 כוס קמח תפוח אדמה
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים
חצי כוס קקאו
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל היבשים.
בקערה נפרדת מערבבים את כל הרטובים.
מערבבים היטב את תכולת שתי הקערות בעזרת מטרפה.
יוצקים לתבנית אינגליש מרופדת בנייר אפיה.
אופים כ40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מניחים לעוגה להתקרר.
העוגה מעולה בהקפאה.