עוגת מוס שוקולד קוקוס כשל"פ

מחפשים קינוח ב10 דקות? זה בשבילכם! ללא גלוטן,כשר לפסח,מעדן אמיתי!
עוגת מוס לחג ב10 דקות! כדאי להכפיל כמות מראש!
ניתן להכין גם בקינוחי כוסות.ראו מתכון!
לבסיס קוקוס:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ואז מקפלים בעדינות את הקוקוס.
משטחים ב 3 תבניות אינגלישקייק ואופים כ20 דקות ב180 מעלות.
לשכבת השוקולד:
400 גרם שוקולד מריר
6 חלמונים
400 גרם שמנת צמחית
600 גרם שמנת צמחית מוקצפת למרקם רך
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר את 6 החלמונים  עם 400 גרם שמנת צמחית.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת.בעזרת מדחום מגיעים ל84 מעלות לפיסטור.
אם אין מדחום  התהליך נמשך כ6 דקות עד להסמכה.
מסירים מהאש ומוסיפים 400 גרם שוקולד מריר.
כשנמס,טוחנים בבלנדר מוט ומניחים להתקרר.
מקציפים את השמנת למרקם רך ומקפלים לתערובת השוקולד ב3 שלבים.
מחלקים את המוס ל3 התבניות,מעל הקוקוס.
מקשטים בזילוף ,אגוזים,תותים ,תלתלי שוקולד על ידי שימוש במקלף וכו'.
שומרים במקפיא ומוציאים 10 דקות לפני ההגשה.

דילוג לתוכן