עוגת גבינה ריקוטה כשר לפסח ללא גלוטן! מופחתת סוכר!
הכינו ושתפו!
מרכיבים:
250 גרם גבינת ריקוטה
500 גרם גבינה לבנה 5%
150 חמאה
6 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קמח /בפסח קמח תפו"א
חצי כפית אבקת אפייה
לציפוי:
500 גרם שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
ממיסים חמאה.מצננים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים בבחישה.
אופים כ45-50 דקות עד להזהבה.
מצננים את העוגה ומכינים את הציפוי.
מקציפים שמנת ופודינג במהירות בינונית למרקם יציב מצפים את העוגה בעזרת פלטה.
לזילוף:ממלאים את השמנת המוקצפת בשקית זילוף.חותכים בקצה השקית לאורך ואז שוב באלכסון קטן לאורך השקית ומזלפים.