עוגת גבינה ריקוטה כשר לפסח

עוגה קלה להכנה,נימוחה ,ללא גלוטן ומופחתת סוכר.

 

 

עוגת גבינה ריקוטה כשר לפסח ללא גלוטן! מופחתת סוכר!
הכינו ושתפו!

מרכיבים:

250 גרם גבינת ריקוטה

500 גרם גבינה לבנה 5%

150 חמאה

6 ביצים

1 כוס סוכר

4 כפות קמח /בפסח קמח תפו"א

חצי כפית אבקת אפייה
לציפוי:
500 גרם שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

ממיסים חמאה.מצננים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים בבחישה.

אופים כ45-50 דקות עד להזהבה.
מצננים את העוגה ומכינים את הציפוי.
מקציפים שמנת ופודינג במהירות בינונית למרקם יציב מצפים את העוגה בעזרת פלטה.
לזילוף:ממלאים את השמנת המוקצפת בשקית זילוף.חותכים בקצה השקית לאורך ואז שוב באלכסון קטן לאורך השקית ומזלפים.

דילוג לתוכן