סופלה שוקולד בקלי קלות

מחפשים קינוח לשבת ב10 דקות? האורחים מגיעים ורוצים להפתיע אותם? סופלה שוקולד מושלם שכל אחד יאהב!

מתכון מעולה לסופלה בקלי קלות!

כ22 יחידות קטנות
מרכיבים:
300+150 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
340 גרם ביצים
130 גרם קמח
200 גרם סוכר
אופן ההכנה:
*לחמם תנור ל180 מעלות.
*בסיר על להבה בינונית להמיס חמאה ושוקולד. להניח להתקרר.
*במיקסר על מהירות גבוהה להקציף ביצים,כשמתחיל להתבהר להוסיף בהדרגה סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
*להנמיך למהירות נמוכה ולהוסיף קמח בהדרגה עד להטמעה.
*לקחת 3 כפות מהתערובת המוקצפת ולערבב עם השוקולד המומס.
* להוסיף בהדרגה ב6 שלבים,את התערובת המוקצפת לשוקולד.
כל פעם מעט,בתנועות קיפול.
*למלא שלושת רבעי מגובה התבנית .
*את 150 גרם שוקולד הנותרים ניתן להוסיף כמה פתיתים במרכז כל תבנית.
*אופים 7 דקות בדיוק!
גם אם זה נראה לא אפוי,זה ממשיך להתייבש בחוץ.
בהצלחה!
דילוג לתוכן