גלידת תות קוקוס כשר לפסח

עוגת גלידה תות קוקוס כשר לפסח ב10 דקות! כדאי להכפיל כמות מראש!
ניתן להכין גם בקינוחי כוסות.ראו מתכון!
לבסיס קוקוס:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ואז מקפלים בעדינות את הקוקוס.
משטחים ב 3 תבניות אינגלישקייק ואופים כ20 דקות ב180 מעלות.
לגלידת התות:

500 גרם תותים טחונים
60 גרם סוכר
500 גרם שמנת צמחית מוקצפת רך.
מביאים תותים וסוכר לרתיחה.
מניחים להתקרר.

_autotone

מקציפים את השמנת למרקם רך ומקפלים למחית התות ב3 שלבים.
מחלקים את הגלידה ל3 התבניות,מעל הקוקוס.
מקשטים בזילוף ,תותים ,פירות יער וכו'.
שומרים במקפיא ומוציאים 10 דקות לפני ההגשה.

דילוג לתוכן