קינוחי בוטיק - קורס דיגיטלי
מכירים את הקינוחים המושלמים שעומדים על הויטרינות בפריז?
תמיד חלמתם להכין כאלו?
בו אלמד אתכם את כל הסודות והטיפים לקינוח המושלם!
11 פרקים מושקעים, שעתיים של חוויה אמיתית בה תלמדו להכין: מוס פרלינה, מוס מנגו פסיפלורה, מוס פיסטוק, שאנטי וניל ושאנטי שוקולד חלב, קולי תות, חלב שקדים וחלב קוקוס, גלאסאז' וציפוי רושה, תחתיות סבלה
וגולת הכותרת חגורות שוקולד מרהיבות שיותירו את האורחים שלכם בפה פעור!
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך ניתן להמיר לפרווה ע"י שימוש בחלב שקדים/קוקוס אותו אני מלמדת להכין תוצרת בית.
תכלס, מה תקבלו בקורס?
תלמדו להכין 6 קינוחים מתוך 12 מתכונים:
תלמדו איך להכין מוס פיסטוק ,איך להכין אינסרט קולי תות ושאנטי וניל.
תלמדו איך לטמפרר שוקולד ואיך להכין חגורות שוקולד משגעות!
תלמדו איך להכין מוס מנגו פסיפלורה
תלמדו איך להכין מוס פרלינה בצורת אקלר ,כולל ציפוי רושה.
תלמדו איך להכין קינוחי כוסות מנגו כולל קולי תות.
תלמדו איך להכין מגנום פרלינה,כולל מילוי משגע!
תלמדו איך להכין תחתיות סבלה כבסיס לקינוחים.
תלמדו איך להכין גלאסאז' מבריק.
תלמדו איך להכין ריסוס שוקולד קטיפתי.
תוכלו לצפות ב11 פרקים מרהיבים בכל עת.
תקבלו קובץ מתכונים נפרד +מתכון מצולם בתחילת כל פרק.
תלמדו לטמפרר כמו הגדולים!
פרק מיוחד לטמפרור שוקולד כולל הבנת התהליך, ההבדלים בין סוגי השוקולד והדגמת חגורות שוקולד.
תקבלו ליווי מלא וייעוץ בכל שאלה
בקבוצת וואטסאפ סגורה, בטלפון ובפייסבוק! כולל יעוץ בנושא תמחור, עבודה מול לקוחות ועוד.
תקבלו הוזלה ברכישה
תקבלו קישורים לרכישת כלים איכותיים במחירים זולים.
למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חני מגן שמש
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
סיגל בן סעדון
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.