פטיפורים יוקרתיים לאירועים - קורס דיגיטלי
גם אתם רוצים להכין פטיפורים יוקרתיים לאירועים? כאלו שנראים מיליון דולר אבל קלים ביותר להכנה?
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך תקבלו הדרכה להכנה בפרווה.רוב המתכונים מתאימים גם לפסח! מעולה ללא גלוטן!
תכלס, מה תקבלו בקורס?
תלמדו להכין 20 פטיפורים שונים!
מוס קוקוס וניל ב2 פרזנטציות
מוס קוקוס וניל ,אינסרט מרמלדת תות,תחתית סבלה וריסוס שוקולד.
פטיפור קרם תפוז ב2 פרזנטציות
פטיפור קרם תפוז,אינסרט מרמלדת תפוז,גלאסאז'/ ריסוס.מונח על סבלה ברטון/ שקדים.
פטיפור קרמו קפה וקראנץ' ב3 פרזנטציות
פטיפור המורכב מ2 שכבות:קרמו קפה וקראנץ'.בשילוב מרמלדת תות,ודקורציות שוקולד.
טארט קשיו פקאן ב2 פרזנטציות
טארט קשיו פקאן במילוי קרם נמלאקה דולסי פקאן וטאקו במילוי קרמו תות.
חגורות שוקולד אדומות
חגורות שוקולד מטומפרר במילוי קרמו תות ופירות יער.
קינוחי כוסות תות וניל
קינוחי כוסות תות ,וניל וקרמבל.
PARIS BREST ב2 פרזנטציות
PARIS BRESTפלמינגו וקרמו תות.פרזנטציה ב' במילוי שאנטי וניל וטופי מלוח.
PARIS BREST ב2 פרזנטציות
פחזניות בפרזנטציות גליל וקוביה במילוי קרם נמלאקה דולסי פקאן,עיטור שאנטי שוקולד חלב /מרמלדת תות ודקורציות שוקולד.
אקלר אדום
פטיפור קרם לימון נענע
קינוחי קוקוס לימון
למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ולהתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חני מגן שמש
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
סיגל בן סעדון
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 1,200 שח
מבצע 385 ש"ח לזמן מוגבל
רותי, אני רוצה להכין פטיפורים יוקרתיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457