טארטים מודרניים וקינוחים פריזאיים - קורס דיגיטלי
תמיד חלמתם להכין טארטים מושלמים? לטמפרר שוקולד ולהכין קינוחים מיוחדים?
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך ניתן להמיר לפרווה ע"י שימוש בחלב שקדים/קוקוס אותו אני מלמדת להכין תוצרת בית.
תכלס, מה תלמדו בקורס?
תלמדו להכין טארט עגול במילוי קומפוט מנגו וקרם דיפלומט פרזנטציה א'.
תלמדו להכין טארט עגול בעיטור קישוט מוס מסקרפונה.
תלמדו להכין טארט עגול במילוי קומפוט מנגו וקרם דיפלומט-פרזנטציה ב'.
תלמדו להכין טארט אובאלי במילוי קרמו שוקולד,קראנץ' נוגט וקרם קרמל.
תלמדו להכין מוס מסקרפונה בושם EAU DE PERFUME ב2 פרזנטציות.
תלמדו לטמפרר ולהכין דיסקיות שוקולד מרובעות.
תלמדו להכין תחרה מהממת בקלי קלות.שידרוג לכל קינוח!
למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חני מגן שמש
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
סיגל בן סעדון
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 500 שח
מבצע חגי תשרי 199 ש"ח עד בלבד!
רותי, אני רוצה להכין קינוחים מקצועיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457