עוגות ראוה ודקורציות שוקולד
גם אתם רוצים להכין פטיפורים יוקרתיים לאירועים? כאלו שנראים מיליון דולר אבל קלים ביותר להכנה?
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך תקבלו הדרכה להכנה בפרווה.רוב המתכונים מתאימים גם לפסח! מעולה ללא גלוטן!
תכלס, מה תקבלו בקורס?
תלמדו להכין 4 עוגות ראוה ו3 קינוחים מתוך כ24 מתכונים שונים!
העוגה הורודה
מוס שוקולד לבן,בסיס דקוואז פיסטוק,אינסרט קולי תות,כדור לבבות ג'לי,ריסוס שוקולד וגלאסאז'.
העוגה הירוקה
מוס שוקולד לבן,בסיס דקוואז פיסטוק,אינסרט קולי תות,כריסוס כתר פליסה וגלאסאז'.חגורות שוקלד מטומפרר.
מוס שוקולד מריר על בסיס קרם אונגלז
מוס שוקולד מריר,אינסרט קומפוט מנגו פסיפלורה וקרמו מנגו פסיפלורה,בסיס ביסקויט מקדמיה לוז. פרח משוקולד מטומפרר חגורות ורודות משוקולד מטומפרר.
מוס פרלינה פקאן בצורת לב
הכנת שוקולד בלונדי,מוס פרלינה פקאן אינסרט קרמו בלונדי וקראנץ' נוגט, גלאסאז',תחרה מהממת לקישוט.
טארט אובאלי
הכנת בצק פריך בשיטת קלה ומדויקת! מוס שוקולד מריר,קרמו מנגו, גלאסאז', עלים משוקולד מטומפרר.
טארט עגול
הכנת בצק פריך לטארט בשיטה קלה ומדויקת! מוס שוקולד לבן, דקוואז פיסטוק וקולי תות.ריסוס שוקולד והכנת דיסקיות שוקולד גדולות.
קינוח ראוה צהוב
מוס שוקולד מריר,קומפוט וקולי מנגו פסיפלורה, תחתית סבלה,עלי תחרה ,חגורות שוקולד מטומפרר דיסקית פליסה.
דקורציות שוקולד
חגורות שוקולד בגדלים וצורות שונות לעוגות ולקינוחים, שני סוגי פרחים משוקולד, עלי שוקולד, דיסקיות עגולות גדולות וקטנות,גלשנים, גלגלים ותלתלי שוקולד.
למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חני מגן שמש
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
סיגל בן סעדון
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 1,800 שח
מבצע 570 ש"ח לזמן מוגבל
רותי, אני רוצה להכין קינוחים מקצועיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457