מתכון עוגת דבש

עוגת דבש טעימה ועסיסית בקלי קלות! לא צריך אפילו מיקסר!

כמות המתכון מספיקה ל2 תבניות אינגלישקייק

הכנת העוגה מקמח כוסמין נותנת תוצאות זהות לקמח חיטה!

המידות בכוס חד פעמי קר.

חומרים יבשים:

2.5 כוסות קמח

1.5 כוס סוכר

2 אבקת אפיה

2 סוכר וניל

חצי כפית קינמון

חצי כפית ציפורן טחון

1 כף קפה נמס מהול במעט מים רותחים

חומרים רטובים:

2 כוסות מים

1 כוס שמן

חצי כוס דבש

2 ביצים XL

כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

מדליקים תנור על 180 מעלות.

מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה.

מערבבים את החומרים היבשים בקערה.

מערבבים את החומרים הרטובים בקערה.

מאחדים את 2 המסות בעזרת מטרפה ידנית.

מחלקים בין התבניות ומכניסים לתנור.

מורידים לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה ,נותר יבש.

העוגה מעולה בהקפאה!

דילוג לתוכן