קורס דיגיטלי לפרלינים ושוקולד

צילום וסטיילינג: נועה בינדר 0534136603 |  אביגיל שטיינוביץ 0533128940

רוצה להפוך את האהבה שלך לשוקולד למקצוע נוצץ ומדויק?

הקורס הדיגיטלי המקצועי בישראל לפרלינים, טבלאות ובר שוקולד- מחכה לך!
זה לא עוד קורס.
זה הקורס שיגלה לך את כל הסודות מאחורי פרלין שוקולד מושלם:
ברק משגע, מרקם חלומי ומילויים מפתיעים עם חיי מדף ארוכים !
לא משנה אם את רק חולמת להתחיל,
או אם את כבר יוצרת ורוצה להתחיל להרוויח בענק!
זה הקורס שייקח אותך שלב קדימה לעולם המקצועי!

מה מחכה לך בפנים?

  • שיטות טימפרור מתקדמות-בלי סדקים, בלי הפתעות!
  • טכניקות צביעה עדכניות-צביעה ידנית וגם איירבראש!
  • 21 סוגים שונים של פרלינים ושוקולד בטכניקות צביעה ופרזנטציות שונות!
  • שבלונות, חותמות וטקסטורות מהטרנדים הכי חמים באירופה!
  • 20 סוגי גנאשים ומילויים עם טעמים משגעים וחיי מדף ארוכים-למכירה אמיתית!
  • פרלינים ,טבלאות ובר שוקולד במגוון טעמים וצורות.

והכי חשוב, זה מתאים גם לך!
לא צריך ניסיון קודם!
רק אהבה לשוקולד ורצון ללמוד-השאר תקבלי בקורס!

אל תישארי רק עם סרטונים ברשת ובלאגן ביוטיוב.
זה קורס מסודר, ברור עם תוצאות אמיתיות!
הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הפרלין המושלם!

רוצה להפוך את האהבה שלך לשוקולד למקצוע נוצץ ומדויק?

הקורס הדיגיטלי המקצועי בישראל לפרלינים, טבלאות ובר שוקולד- מחכה לך!
זה לא עוד קורס.
זה הקורס שיגלה לך את כל הסודות מאחורי פרלין שוקולד מושלם: ברק משגע, מרקם חלומי ומילויים מפתיעים עם חיי מדף ארוכים ! לא משנה אם את רק חולמת להתחיל, או אם את כבר יוצרת ורוצה להתחיל להרוויח בענק! זה הקורס שייקח אותך שלב קדימה לעולם המקצועי! מה מחכה לך בפנים?
טכניקות טימפרור מתקדמות-בלי סדקים, בלי הפתעות! שבלונות, חותמות וטקסטורות מהטרנדים הכי חמים באירופה! גנאשים ומילויים עם טעמים משגעים וחיי מדף ארוכים-למכירה אמיתית! פרלינים טבלאות ובר שוקולד במגוון טעמים וצורות. והכי חשוב, זה מתאים גם לך! לא צריך ניסיון קודם! רק אהבה לשוקולד ורצון ללמוד-השאר תקבלי בקורס! אל תישארי רק עם סרטונים ברשת ובלאגן ביוטיוב. זה קורס מסודר, ברור עם תוצאות אמיתיות! הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הפרלין המושלם –

מה המיוחד בקורס שלי?

קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם השוקולד.

מאות תלמידות ממליצות!

כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.

כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים הכי עדכניים באירופה! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל קישורים לרכישת האביזרים בזול!

הקורס המקיף ביותר מתאים גם למתחילים וגם למקצוענים!

הסבר על השימוש בחומרי גלם וכלים המתאימים ליצירת פרלינים.

שילוב צביעה ידנית ואיירבראש!

תכלס, מה תלמדו בקורס?

פרלין גלאקסיה

תלמדי איך להכין פרלין גלאקסיה במילוי גנאש לימון רוזמרין משגע.

פרלין גלקסיה, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

חותמות לפרלינים

תלמדי טכניקה חדשנית ביותר!
איך להכין פרלינים עם חותמת לשוקולד ולייצור מגוון נרחב של דוגמאות משגעות!

חותמות לפרלינים, איך לעשות חותמות לשוקולד. פרלינים מדוגמים, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלין תכלת קרמל קראנץ'

תלמדי איך להכין פרלין במילוי קרם קרמל וקראנץ' לוז.

איך להכין קרמל מלוח, פרלין קרמל מלוח, גנאש קפה, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלין עיניים

תלמדי איך להכין פרלין עיניים בגווני תכלת וכחול. תלמדי איך להכין גנאש לימון רוזמרין משגע.

איך להכין פרלין עיניים,גנאש לימון רוזמרין, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלין מנומר זהב

תלמדי איך להכין פרלין מנומר בטכניקה ייחודית, במילוי קרמל מלוח וקראנץ' לוז.

איך לעשות פרלין מדוגם,פרלין זהב,גנאש קפה לפרלינים, איך להכין קרמל מלוח,איך להכין טופי מלוח

פרלין תות

תלמדי איך להכין פרלין תות בטכניקה צביעה ידנית. תלמדי איך להכין מרמלדת תות pate de fruit וגנאש תות.

איך להכין מרמלדת תות pate de fruit, איך להכין גנאש תות לפרלינים, גנאש תות,

פרלין מנגו פסיפלורה

תלמדי איך להכין מרמלדת מנגו פסיפלורה pate de fruit וגנאש מנגו פסיפלורה.

איך להכין מרמלדת מנגו פסיפלורה pate de fruit, איך להכין גנאש מנגו פסיפלורה פרלין ב2 צבעים

שבלונה לשוקולד

תלמדי איך להשתמש בשבלונות לשוקולד, הכנת בר שוקולד בשילוב שבלונה ליצירת מראה מרהיב וייחודי!

איך להכין שבלונה לשוקולד, איך לכתוב על שוקולד איך להדפיס על שוקולד, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלין שפתיים

תלמדי איך להכין פרלין שפתיים במילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.

איך להכין מרמלדת ברגמוט pate de fruit, איך להכין גנאש ברגמוט, גנאש לימון,גנאש תפוז, איך להכין פרלין שפתיים, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

שוקולד דובאי לוז

תלמדו איך להכין שוקולד דובאי במילוי קראנץ' לוז ואגוזי לוז קלויים.

איך להכין שוקולד דובאי אגוזי לוז,איך להכין שוקולד דובאי,קראנץ לוז

פרלין עם שקף טרנספר

תלמדי איך להכין פרלינים בשימוש שקפי טרנספר מדוגמים למראה מיוחד! תלמדי איך להכין גנאש קפה משגע!

טרנספר קפה איך להכין פרלינים עם שקף טרנספר, פרלינים מדוגמים,גנאש קפה לפרלינים

דובי ההפתעות

תלמדי איך להכין דובי שוקולד במילוי לבבות שוקולד ופיצוחים ובמילוי שוקולד דובאי.

איך להכין דובי משוקולד, שוקולד דובאי,שוקולד פיצוחים, מארזים לט"ו באב,שוקולד לט"ו באב,שוקולד love you

טבלת שוקולד

תלמדי איך להכין טבלת שוקולד ב3 צבעים במילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.

איך להכין טבלת שוקולד, מארזי שוקולד, מארזים מתוקים לגננת,/ מורה,מארזים ליום האהבה,מארזים לט"ו באב.

דובאי פיסטוק

תלמדי איך להכין שוקולד דובאי במילוי שערות קדאיף ומחית פיסטוק טהורה!

איך להכין שוקולד דובאי, שערות קדאיף,מארזים ליום האהבה, מארזים לט"ו באב, מארזים לגננות ולמורה

תחרה

תלמדי איך לייצור דוגמת תחרה בבר שוקולד מדוגם. תלמדי איך להכין קרמל מלוח וקראנץ' לוז.

איך לעשות תחרה על שוקולד, איך להכין בר שוקולד, מארזי שוקולד, מארזים לט"ו באב, מארזים ליום האהבה, בר שוקולד במילוי קרמל מלוח וקראנץ לוז

בושם

תלמדי איך להכין בושם שוקולד במילוי פיצוחים ופירות יבשים.

איך להכין שוקולד בושם,שוקולד במילוי פיצוחים ופירות יבשים, מארזים לט"ו באב, מארזים לגננות ולמורות,מארזים ליום האהבה, מארזי שוקולד ופרלינים, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלין מגה לב

תלמדי איך להכין פרלין לב ענק תוך שימוש בטכניקת צביעה ידנית ייחודית עם השפרצות זהב. תלמדי להכין מילוי קרמל מלוח וקראנץ לוז.

איך להכין לב שוקולד, שוקולד אגוזים, שוקולד במילוי תות,גנאש תות,מארזים לט"ו באב, מארזים לגננות ולמורות,מארזים ליום האהבה, שוקולד love you, איך להכין פרלינים מבריקים, #maxshine, איך לטמפרר חמאת קקאו, איך לטמפרר שוקולד, שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר , שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות, רותי בביוף, שוקולינה רותי בביוף , קורסים דיגיטלי לשוקולד , קורסים דיגיטלי לפרלינים , קורס פרלינים , קורס שוקולד,

פרלינים מבריקים

תלמדי איך להכין פרלינים מבריקים כולל כל שלבי הכנת הפרלין: צביעה, מולדינג, מילוי, סגירה וחילוץ. תלמדי איך להשתמש בתבניות פוליקרבונט להשגת ברק משגע!

איך להכין פרלינים מבריקים #maxshine איך לטמפרר חמאת קקאו איך לטמפרר שוקולד שיטת ההזרעה,tabling,איך לטמפרר שוקולד במיקרוגל, איך לטמפרר שוקולד על השיש, איך לטמפרר שוקולד בקלות

I LOVE YOU

תלמדי איך להכין בר שוקולד מדוגם בשימוש שבלונה ובמילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.

חטיף שוקולד

תלמדי איך להכין חטיפי שוקולד ב2 שכבות תוך שימוש בפורמה ממתכת. תלמדי איך להכין קרמל מלוח וקראנץ' לוז.

חטיף שוקולד, חטיף קראנץ לוז,חטיף שוקולד קרמל מלוח, חטיף שוקולד, חטיף קראנץ לוז,חטיף שוקולד קרמל מלוח

למי זה מתאים?

לחובבי שוקולד,שרוצים ללמוד להכין פרלינים ברמה מקצועית! הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.

לשוקולטיירים מקצועיים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם ולהתחיל קריירה בתחום השוקולד.

לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית.לכל מי שניסה להכין פרלינים ולא הצליח.

אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!

איך נראה הקורס?

71 פרקים ◄5.5 שעות של חוויה ◄100% הצלחה!

קורס דיגיטלי לפרלינים ושוקולד

הלקוחות הממליצים שלנו

חיה קרואני

הקורסים הכי שווים שלקחתי! רותי, מלבד הליווי האישי והצמוד מקצועית ברמות, תמיד זמינה ונכונה לתת תשובות, טיפים, רעיונות, לכל שאלה יש תשובה, לא נתקלתי באישה כזו איכפתית שרוצה את ההצלחה של כולם רותי על כך אני רוצה להודות לך מאוד את מיוחדת!

הודיה פישמן

סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת..
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!

נגה קזאמל

רכשתי את הקורס ואני פשוט מוקסמת! ההסברים ברורים, מדויקים, ומקצועיים ברמה שאין שנייה לה! זו כבר הפעם השלישית שאני רוכשת את הקורס, ואף אחד מהקורסים האחרים שניסיתי לא מתקרב לרמה שלך – הן בהסברים והן בהשקעה בכל פרט קטן!

שאלות תשובות

הקורס הינו קישור לצפייה מהנייד והמובייל!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם למשך שנה-ההתחייבות לשנה. אך כל אני עובדת עם סקולר ימשיך גם ללא הגבלת זמן.

ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד לפרלין המושלם!

כל הפרלינים חלביים.ניתן להמיר  גם בפרווה על ידי שימוש בשמנת צמחית, אולם אורך חיי המדף יתקצר.

תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול. כמו"כ חומרי גלם בחנויות מתמחות כמו קוקסטוק וכדו'.

הקורס מתאים גם לחובבי שוקולד וללא ניסיון וגם לשוקולטייר מקצועי המעוניין לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותו.

את מרבית תוצרי הקורס ניתן ליישם באופן ידני עם תבניות פוליקרבונט וצביעה ידנית. גם מה שמודגם באיירבראש, ניתן ליישם ידנית , למעט שבלונות אותן ניתן ליישם באיירבראש. כמו"כ יש לרכוש חותמות סיליקון כדי ליצור את דוגמת החותמות.

אורית מרצבך
ההסברים של רותי מעולים הופכים את העשיה לפשוטה. נותנת תמיד רשימה של אתרים לקניית כל הפריטים שנזקקים להם בקינוחים השונים. היא מביאה הרבה פרזטנציות חדשות ועכשויות. בקבוצת הווצאפ היא מאד נגישה ועונה תמיד במהירות. פשוט מעולה!
יסכה הלר
רותי מעבירה את הסדנאות באהבה, מקצועיות וסבלנות, יש ליווי בקבוצת וואטסאפ. תמיד תקבלי מענה על כל שאלה או הסבר! נהניתי להיות חלק מקבוצת התלמידים שלה!נותנת תמיד רשימה של אתרים לקניית כל הפריטים שנזקקים להם בקינוחים השונים. היא מביאה הרבה פרזטנציות חדשות ועכשויות. פשוט מעולה!
רבקה גור אריה
רבקה גור אריה
הקורסים הדיגיטליים של רותי מועברים ברמה מקצועית גבוהה ובצורה חוויתית כולל מלא טיפים ליישום קל.
מיכל לוי
רכשתי את כל הקורסים הדיגיטליים של רותי! תמיד ניתן להיכנס לקורס. הקינוחים שלה מקפיצים כל אירוע! רותי תמיד זמינה לשאלות. הייתי גם ב2 קורסים פרונטליים והיה מדהים! ממליצה בחום!
ברכה גירחיש צברי
ברכה גירחיש צברי
נהניתי מאד בסדנא ,סדנא מעצימה וחוויתית...ואת אישה משכמה ומעלה נינוחה סבלנית ההסברים ברורים ,התוצרים מיוחדים במראה וטעימים ואת זמינה לכל שאלה גם לאחר סיום הסדנא,זה משקף את היחס החם שלך לתלמידותיך..... את אישה מדהימה למדתי בהמון סדנאות ולא נתקלתי ביחס כזה ,את קשובה וסבלנית.. ממליצה בחום!
אורלי אקרמן
אורלי אקרמן
נהנתי אהבתי. למדתי!!!!!! מדריכה מדהימה מיקצועית חווית למידה שהכל ניתן להשגה..
לאה וולף
רותי זמינה על כל שאלה שיש לי אפילו שעברו כבר כמה חודשים מהקורס. היא עונה אף יותר ממה ששאלתי, ותורמת מהידע הרב והנסיון שלה. מעבר למקצועיות שלה, רותי גם אישיות מיוחדת ונעימה, אז היתה לי הזכות להכיר אותה. תודה רותי והצלחה בהמשך
אדית מור יוסף
אדית מור יוסף
את מדהימה , מסבירה הכל במפורט ובסבלנות,כיץ גדול ללמוד מימך אלופה .
גילה אסרף
גילה אסרף
היי רותי יקרה. הסדנא שלך כל כך ברורה, מקצועית ויסודית !עוברת על כל פרט. סדנא ממש שווה י כייף שאפשר לראות אותה מתי שרוצים .כל כך מפורטת והכל כתוב כל כך ברור. לקחתי ממנה הרבה טיפים מהסדנא בזאת מומלצת בחום.שווה כל שקל!
רבקה הילית פז
רבקה הילית פז
סדנא מקצועית וברמה גבוהה ומומלץ מאוד לקנות סדנא דיגטלית ומוסברת הגובהה העיניים שכל אחד ואחד יבין. הצילומים מקצועיים ברמה גבוהה ויש מתכונים ברורים ורהוטים!
יפה אלבז
יפה אלבז
אני הייתי בשני סדנאות אצל שוקולינה רותי בביוף . למדתי ממנה את כל המתכונים. היא העבירה את הסדנה ולא חסכה בהעברת כל פרט ופרט בידע שיש לה . גם אחרי הסדנאות אני מתקשרת והיא עונה לכל שאלה שלי ! תודה לרותי על סדנאות מוצלחות 👍👍👍 אני גם אחזור אליה לסדנאות נוספות !תודה על הכל את אלופה🏆🏆🏆
אילנה רחמים
אילנה רחמים
ממליצה על רותי בביוף, על סדנא מקצועית עם הסברים ברורים ובפשטות, בנעימות וסובלנות לכל השאלות! כל הכבוד רותי, יישר כח!
ציפורה ריבקין
ציפורה ריבקין
רותי בביוף אין דברים כאלה. מהממת,אלופה ונותנת מענה גם אחרי הקורס!
רחלי לוי
רחלי לוי
ווואוו עוד הזדמנות לציין את רותי בביוף המקסימה והנעימה שעושה סדנאות מושקעות וברמה גבוהה. הצורה שבה מעבירה את הסדנאות היא כל כך נעימה. עונה בסבלנות גם היא צריכה לחזור כמה פעמים. לא מאבדת סבלנות. נותנת מענה בכל שעות היום וגם בשעות לא שגרתיות. מאוד ממליצה עליה. מחכה להמשך סדנאות שלה!
סיגל בגא
סיגל בגא
ממליצה בחום על רותי בביוף ! עושה סדנאות עם חומרים איכותיים והכי יקרים !לא חוסכת בכלום ! סבלנית ומסבירה יפה מאוד. מבינים מהר. חשוב מאוד ! זמינה בפלאפון תמיד!
אריאלה דזורייב דואני מרוב
אריאלה דזורייב דואני מרוב
אני ממליצה על רותי בביוף תמיד נותנת מענה, אליפות של אשה מסבירה במדויק תודה לך רותי!
ספיר חן סאלם
ספיר חן סאלם
אני הייתי בסדנא של רותי בביוף ממליצה בחום ובאהבה גדולה נהניתי מכל רגע הסבלנות שלה והידע הרחב שלה פשוט מדהים! היא מגלה את כל הטיפים להצלחה! למי שגרה רחוק יש לה את הקורס הדיגיטלי שבו מוסבר הכל לפירטי פרטים. ושוב ממליצה בחום ובאהבה ענקית
עדי חג'ג'
עדי חג'ג'
רק רותי בביוף! אלופת עולם. משתמשת לאורך הסדנה רק בחומרים איכותיים,מסבירה בסבלנות וגם אחרי הסדנה זמינה בטלפון לשאלות. . אלופה ותותחית מומלץ מאוד!
גילה אלוש
גילה אלוש
רות בביוף מעבירה סדנאות מעמיקות ומקיפות ברמה גבוהה עם הרבה סבלנות!
רחלי פרג
רחלי פרג
ממליצה בחום על רותי בביוב היא מקצועית מאוווווד. אסטטית ומסבירה לפרטי פרטים. הכל במאור פנים וסבלנות אין קץ. והמוצרים לא רק יפים אלא גם טעימים מאוד! כל ביס תענוג גדול. בהחלט אני אעשה אצלה עוד קורסים בעז"ה!
לינוי מלצר
לינוי מלצר
רותי בביוף הייתי אצלה בסדנא וממש נהניתי היא אירחה אותנו מכל הלב! הסבירה ממש בסבלנות עד לפרט הקטן! יצאתי עם יידע שאני מיישמת!
סגולה אטיאס
סגולה אטיאס
רותי בביוף הסדנה שלך מקצועית מקבלים את המתכונים מסבירה ומדריכה לאחר הסדנא נהנו מהתוצרים שהם. יפים וגם טעימים!
לימור רובנשטיין
לימור רובנשטיין
רותי רותי בביוף מעבירה סדנאות מדויקות ומדהימות , חוויה אמיתית, והיא גם באמת נותנת יחס אישי והסבר מקצועי בכל שעה ביום - היא תמיד שם נחלצת לעזרה- בהחלט לא מובן מאליו- אשה מקסימה ומוכשרת - אני , כקונדיטורית ותיקה, בעלת ניסיון מארה"ב ומעצבת אירועים,בהחלט ממליצה מאד על הסדנאות שלה! 💪🌻🎉

כמה זה עולה עכשיו?

מחיר רגיל 980 שח

מבצע לזמן מוגבל 449 ש"ח !

רותי, אני רוצה להכין פרלינים מבריקים עם מילויים משגעים ברמה של שוקולטייר מקצועי!

אפשרויות תשלום נוספות:

 
*נא לשלוח אסמכתא של התשלום למייל או לוואטסאפ.
העברת תשלום בביט למספר 0527653146
העברת תשלום בפייבוקס לחץ כאן 
העברה בנקאית לפרטי החשבון:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457
בעל החשבון-בצלאל ורות בביוף
חשוב-לאחר התשלום יש לשלוח אסמכתא וכתובת מייל למספר הבא
0548473146
 
דילוג לתוכן