קורס דיגיטלי לפרלינים ושוקולד
צילום וסטיילינג: נועה בינדר 0534136603 | אביגיל שטיינוביץ 0533128940
רוצה להפוך את האהבה שלך לשוקולד למקצוע נוצץ ומדויק?
הקורס הדיגיטלי המקצועי בישראל לפרלינים, טבלאות ובר שוקולד- מחכה לך!
זה לא עוד קורס.
זה הקורס שיגלה לך את כל הסודות מאחורי פרלין שוקולד מושלם:
ברק משגע, מרקם חלומי ומילויים מפתיעים עם חיי מדף ארוכים !
לא משנה אם את רק חולמת להתחיל,
או אם את כבר יוצרת ורוצה להתחיל להרוויח בענק!
זה הקורס שייקח אותך שלב קדימה לעולם המקצועי!
מה מחכה לך בפנים?
- שיטות טימפרור מתקדמות-בלי סדקים, בלי הפתעות!
- טכניקות צביעה עדכניות-צביעה ידנית וגם איירבראש!
- 21 סוגים שונים של פרלינים ושוקולד בטכניקות צביעה ופרזנטציות שונות!
- שבלונות, חותמות וטקסטורות מהטרנדים הכי חמים באירופה!
- 20 סוגי גנאשים ומילויים עם טעמים משגעים וחיי מדף ארוכים-למכירה אמיתית!
- פרלינים ,טבלאות ובר שוקולד במגוון טעמים וצורות.
והכי חשוב, זה מתאים גם לך!
לא צריך ניסיון קודם!
רק אהבה לשוקולד ורצון ללמוד-השאר תקבלי בקורס!
אל תישארי רק עם סרטונים ברשת ובלאגן ביוטיוב.
זה קורס מסודר, ברור עם תוצאות אמיתיות!
הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הפרלין המושלם!
רוצה להפוך את האהבה שלך לשוקולד למקצוע נוצץ ומדויק?
זה לא עוד קורס.
זה הקורס שיגלה לך את כל הסודות מאחורי פרלין שוקולד מושלם: ברק משגע, מרקם חלומי ומילויים מפתיעים עם חיי מדף ארוכים ! לא משנה אם את רק חולמת להתחיל, או אם את כבר יוצרת ורוצה להתחיל להרוויח בענק! זה הקורס שייקח אותך שלב קדימה לעולם המקצועי! מה מחכה לך בפנים?
טכניקות טימפרור מתקדמות-בלי סדקים, בלי הפתעות! שבלונות, חותמות וטקסטורות מהטרנדים הכי חמים באירופה! גנאשים ומילויים עם טעמים משגעים וחיי מדף ארוכים-למכירה אמיתית! פרלינים טבלאות ובר שוקולד במגוון טעמים וצורות. והכי חשוב, זה מתאים גם לך! לא צריך ניסיון קודם! רק אהבה לשוקולד ורצון ללמוד-השאר תקבלי בקורס! אל תישארי רק עם סרטונים ברשת ובלאגן ביוטיוב. זה קורס מסודר, ברור עם תוצאות אמיתיות! הצטרפי לקורס הדיגיטלי המיוחד שלנו, ותלמדי צעד אחר צעד איך להכין את הפרלין המושלם –
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם השוקולד.
מאות תלמידות ממליצות!
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים הכי עדכניים באירופה! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל קישורים לרכישת האביזרים בזול!
הקורס המקיף ביותר מתאים גם למתחילים וגם למקצוענים!
הסבר על השימוש בחומרי גלם וכלים המתאימים ליצירת פרלינים.
שילוב צביעה ידנית ואיירבראש!
תכלס, מה תלמדו בקורס?
פרלין גלאקסיה
תלמדי איך להכין פרלין גלאקסיה במילוי גנאש לימון רוזמרין משגע.
חותמות לפרלינים
תלמדי טכניקה חדשנית ביותר!
איך להכין פרלינים עם חותמת לשוקולד ולייצור מגוון נרחב של דוגמאות משגעות!
פרלין תכלת קרמל קראנץ'
תלמדי איך להכין פרלין במילוי קרם קרמל וקראנץ' לוז.
פרלין עיניים
תלמדי איך להכין פרלין עיניים בגווני תכלת וכחול. תלמדי איך להכין גנאש לימון רוזמרין משגע.
פרלין מנומר זהב
תלמדי איך להכין פרלין מנומר בטכניקה ייחודית, במילוי קרמל מלוח וקראנץ' לוז.
פרלין תות
תלמדי איך להכין פרלין תות בטכניקה צביעה ידנית. תלמדי איך להכין מרמלדת תות pate de fruit וגנאש תות.
פרלין מנגו פסיפלורה
תלמדי איך להכין מרמלדת מנגו פסיפלורה pate de fruit וגנאש מנגו פסיפלורה.
שבלונה לשוקולד
תלמדי איך להשתמש בשבלונות לשוקולד, הכנת בר שוקולד בשילוב שבלונה ליצירת מראה מרהיב וייחודי!
פרלין שפתיים
תלמדי איך להכין פרלין שפתיים במילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.
שוקולד דובאי לוז
תלמדו איך להכין שוקולד דובאי במילוי קראנץ' לוז ואגוזי לוז קלויים.
פרלין עם שקף טרנספר
תלמדי איך להכין פרלינים בשימוש שקפי טרנספר מדוגמים למראה מיוחד! תלמדי איך להכין גנאש קפה משגע!
דובי ההפתעות
תלמדי איך להכין דובי שוקולד במילוי לבבות שוקולד ופיצוחים ובמילוי שוקולד דובאי.
טבלת שוקולד
תלמדי איך להכין טבלת שוקולד ב3 צבעים במילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.
דובאי פיסטוק
תלמדי איך להכין שוקולד דובאי במילוי שערות קדאיף ומחית פיסטוק טהורה!
תחרה
תלמדי איך לייצור דוגמת תחרה בבר שוקולד מדוגם. תלמדי איך להכין קרמל מלוח וקראנץ' לוז.
בושם
תלמדי איך להכין בושם שוקולד במילוי פיצוחים ופירות יבשים.
פרלין מגה לב
תלמדי איך להכין פרלין לב ענק תוך שימוש בטכניקת צביעה ידנית ייחודית עם השפרצות זהב. תלמדי להכין מילוי קרמל מלוח וקראנץ לוז.
פרלינים מבריקים
תלמדי איך להכין פרלינים מבריקים כולל כל שלבי הכנת הפרלין: צביעה, מולדינג, מילוי, סגירה וחילוץ. תלמדי איך להשתמש בתבניות פוליקרבונט להשגת ברק משגע!
I LOVE YOU
תלמדי איך להכין בר שוקולד מדוגם בשימוש שבלונה ובמילוי מרמלדת ברגמוט pate de fruit וגנאש ברגמוט.
חטיף שוקולד
תלמדי איך להכין חטיפי שוקולד ב2 שכבות תוך שימוש בפורמה ממתכת. תלמדי איך להכין קרמל מלוח וקראנץ' לוז.
למי זה מתאים?
לחובבי שוקולד,שרוצים ללמוד להכין פרלינים ברמה מקצועית! הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לשוקולטיירים מקצועיים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם ולהתחיל קריירה בתחום השוקולד.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית.לכל מי שניסה להכין פרלינים ולא הצליח.
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חיה קרואני
הקורסים הכי שווים שלקחתי! רותי, מלבד הליווי האישי והצמוד מקצועית ברמות, תמיד זמינה ונכונה לתת תשובות, טיפים, רעיונות, לכל שאלה יש תשובה, לא נתקלתי באישה כזו איכפתית שרוצה את ההצלחה של כולם רותי על כך אני רוצה להודות לך מאוד את מיוחדת!
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת..
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
נגה קזאמל
רכשתי את הקורס ואני פשוט מוקסמת! ההסברים ברורים, מדויקים, ומקצועיים ברמה שאין שנייה לה! זו כבר הפעם השלישית שאני רוכשת את הקורס, ואף אחד מהקורסים האחרים שניסיתי לא מתקרב לרמה שלך – הן בהסברים והן בהשקעה בכל פרט קטן!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפייה מהנייד והמובייל!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם למשך שנה-ההתחייבות לשנה. אך כל אני עובדת עם סקולר ימשיך גם ללא הגבלת זמן.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד לפרלין המושלם!
כל הפרלינים חלביים.ניתן להמיר גם בפרווה על ידי שימוש בשמנת צמחית, אולם אורך חיי המדף יתקצר.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול. כמו"כ חומרי גלם בחנויות מתמחות כמו קוקסטוק וכדו'.
הקורס מתאים גם לחובבי שוקולד וללא ניסיון וגם לשוקולטייר מקצועי המעוניין לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותו.
את מרבית תוצרי הקורס ניתן ליישם באופן ידני עם תבניות פוליקרבונט וצביעה ידנית. גם מה שמודגם באיירבראש, ניתן ליישם ידנית , למעט שבלונות אותן ניתן ליישם באיירבראש. כמו"כ יש לרכוש חותמות סיליקון כדי ליצור את דוגמת החותמות.
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 980 שח
מבצע לזמן מוגבל 449 ש"ח !
רותי, אני רוצה להכין פרלינים מבריקים עם מילויים משגעים ברמה של שוקולטייר מקצועי!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457