קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך תקבלו הדרכה להכנה בפרווה.רוב המתכונים מתאימים גם לפסח! מעולה ללא גלוטן!
מוס קוקוס וניל ,אינסרט מרמלדת תות,תחתית סבלה וריסוס שוקולד.
פטיפור קרם תפוז,אינסרט מרמלדת תפוז,גלאסאז'/ ריסוס.מונח על סבלה ברטון/ שקדים.
פטיפור המורכב מ2 שכבות:קרמו קפה וקראנץ'.בשילוב מרמלדת תות,ודקורציות שוקולד.
טארט קשיו פקאן במילוי קרם נמלאקה דולסי פקאן וטאקו במילוי קרמו תות.
חגורות שוקולד מטומפרר במילוי קרמו תות ופירות יער.
קינוחי כוסות תות ,וניל וקרמבל.
PARIS BRESTפלמינגו וקרמו תות.פרזנטציה ב' במילוי שאנטי וניל וטופי מלוח.
פחזניות בפרזנטציות גליל וקוביה במילוי קרם נמלאקה דולסי פקאן,עיטור שאנטי שוקולד חלב /מרמלדת תות ודקורציות שוקולד.
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ולהתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.