טארטים מודרניים- טרנדים 2024
חולמת להכין את הטארטים העדכניים ביותר בעולם הקונדיטוריה?
שילובי טעמים,טקסטורות ופרזנטציות מטריפי חושים!
כן,כן,את תוכלי להכין בעצמך,בקלי קלות טארטים וקינוחים משגעים שיפילו את הלסת לאורחים שלך!
תתכונני להכניס אלפי שקלים מהידע המקצועי שתרכשי ולצבור מחמאות בלי סוף!
מה המיוחד בקורס שלי?
קורס איכותי, מקצועי ומקיף לקבלת ידע וכלים, תוך לימוד המתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה.
מאות תלמידות ממליצות!
כל הטיפים והסודות שיהפכו אתכם למקצוענים ואת העבודה שלכם ליעילה ויצירתית! הקורס מצולם ברמה הגבוהה ביותר.
כל שלבי ההכנה מוסברים בשפה רהוטה וברורה. דגש על פרזנטציות מרהיבות ומעוררות השראה בהתאם לטרנדים עכשוויים בעולם הקינוחים! ליווי מלא ומענה בכל שאלה. כולל יעוץ והכוונה לרכישת מוצרים וחומרי גלם.
כל המתכונים חלביים אך ניתן להמיר לפרווה מה שיאפשר לך להכין בארים מתוקים מטורפים! לא יאמינו שזה לא חלבי!
תכלס, מה תלמדו בקורס?
איך להכין טארט קקאו פקאן במילוי קרמל נקטרינה וויסקי
טארט קקאו,קרם פקאן,מוס מסקרפונה ואינסרט קולי תות
איך להכין טארט שוקולד במילוי קונפי דובדבנים ומוס קרמל
מילוי שוקולד עסיסי, קונפי דובדבנים, מוס קרמל, תחרה מהממת
איך להכין טארט קקאו וקרמו מנגו
טארט קקאו במילוי שוקולד,קרמו מנגו לקישוט ודיסקיות שוקולד מטומפרר.
איך להכין טארט שקדים אדום שושנה ופירות יער
קרם שקדים אפוי, כדור קונפי דובדבנים וזילוף שושנה משאנטי שוקולד חלב.
איך להכין טארט שקדים מנגו ב3 פרזנטציות
טארט שקדים ,קרמו מנגו,שאנטי וניל ותחרה
איך להכין טארט פיסטוק
טארט פיסטוק,קונפי דובדבנים וקרם פיסטוק.
איך להכין טארט שקדים אדום ומוס קרמל
טארט שקדים אדום,קרם שקדים,מוס קרמל ותחרה אכילה.
איך להכין טארט קקאו,טופי מלוח ושאנטי שוקולד חלב.
למי זה מתאים?
למתחילים ללא רקע ,אך עם תשוקה גדולה לתחום. הקורס מוסבר לפרטי פרטים ובגובה העיניים.
לקונדיטורים מתקדמים הרוצים לשדרג את הידע והכלים העומדים לרשותם.
לחובבנים שרוצים להכין לבית, למשפחה ואפילו להתחיל למכור מארזים מהבית. לכל מי שניסה לטמפרר ולהכין חגורות שוקולד מרהיבות ורוצה להצליח ולהשוויץ!
אז למה אתם מחכים?
בואו והצטרפו למאות התלמידות שלי, להצלחה הגדולה שלכם, לכיף הגדול שלכם שמתחיל כאן ועכשיו!
הלקוחות הממליצים שלנו
חני מגן שמש
היי רותי היקרה הסדנא היתה פשוט מושלמת ולמדתי ממנה המון. הסברים המדוייקים הפכו את חווית ההכנה בבית להרבה יותר קלה והטעם נפלא. הכנתי 2 מסוגי הקינוחים שלמדנו בסדנא ופשוט האורחים התעלפו עליהם. הם יצאו מושלמים. הסדנא היתה סדנא פעילה שהסבירה את השלבים ועברה בצורה נעימה מאוד . תודה רבה על סדנא מקצועית . אין לי ספק שאשוב אליך לעוד סדנאות בעתיד.
סיגל בן סעדון
את אישה מקצועית, ויסודית, למדתי מלא ממך למרות שאני שפית של קינוחית לא סיפרתי… כבר הכנתי כמה פעמים…לא צילמתי. כפי שאמרתי לך באתי לסדנא ללמוד טיפים…ויצאתי עם מלא! את אישה מדהימה מלאת סבלנות. ממליצה ואמשיך להמליץ עליך יקירה.
הודיה פישמן
סדנה מהממת, מפורטת ומושקעת.
תחילת כל פרק יש מתכון כתוב מה שמסייע להתמצא יותר.
בכל פרק ניתן לראות שלב אחרי שלב, וכמובן שרותי מדהימה, זמינה תמיד לכל שאלה, עונה באדיבות ונעימות מה שמשדרג יותר את הסדנה, בפרט כאשר מדובר במי שלומד את הסדנה כתחביב (כמוני) והוא אינו מקצועי.
ממליצה מאוד!
שאלות תשובות
הקורס הינו קישור לצפיה ללא הגבלת זמן!
זה לא מפגש זום בזמן מסוים!
תוכלו להיכנס ולצפות בזמן ובנוחות שלכם.
ניתן לשאול בקבוצת וואטסאפ סגורה לרוכשות הקורס. ניתן לפנות אלי גם בפרטי.
תקבלו ליווי מלא עד הקינוח המושלם!
כל הקינוחיםמעולים גם בפרווה! המרה בחוברת המתכונים.
תקבלו קישורים לרכישת כל האביזרים בזול.
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל 500 שח
מבצע לזמן מוגבל 299 ש"ח !
רותי, אני רוצה להכין קינוחים מקצועיים ומרשימים
ברמה של שף קונדיטור!
אפשרויות תשלום נוספות:
בנק – 12
סניף- 538
מספר חשבון- 567457